Privacyverklaring

VebaBox Cool Solutions vindt dat je er op moet kunnen vertrouwen dat we zorgvuldig omgaan met je persoonlijke gegevens. Via onze website bieden wij diverse producten aan waarbij wij deze persoonsgegevens verwerken. In sommige gevallen werken wij daarbij samen met andere organisaties of bedrijven. In deze privacyverklaring lees je welke soorten persoonsgegevens we verzamelen en hoe we die informatie gebruiken, openbaar maken en beschermen.

Jouw toestemming
Door het gebruik van de website www.vebabox.com, stem je er mee in dat VebaBox Cool Solutions jouw persoonsgegevens verzamelt, gebruikt en openbaar maakt in overeenstemming met deze Privacyverklaring. In deze Privacyverklaring verstaan we onder ‘persoonsgegevens’ gegevens zoals je naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en bankrekeninginformatie. Maar het kan ook andere informatie zijn zoals het IP-adres en online gedrag.    

Gebruik van persoonsgegevens
Bij het gebruik van onze website laat je bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn of gegevens die wij verkrijgen uit jouw online gedrag. Deze gegevens gebruiken wij voor

- Het opstellen van offertes;
- Je te voorzien van producten of diensten die je bij ons hebt aangevraagd;
- Marketing doeleinden;
- Voor gebruiksstatistieken en personaliseren van de website.

Verstrekking aan derden
Wij geven de door jou verstrekte gegevens door aan derde partijen, als dat noodzakelijk is voor de levering van de door jou bestelde producten of aangevraagde diensten. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor de inbouw en levering van je product.

Wanneer wij jouw gegevens aan een derde verstrekken, zorgen wij er met een overeenkomst voor dat uw gegevens niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is.

Jouw rechten en wie te benaderen
Indien je nog vragen of opmerkingen hebt kun je contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. Je hebt het recht ons te melden dat:

- je niet meer door ons benaderd wilt worden
- je de persoonsgegevens die wij over je beschikken wilt inzien
- je wilt dat wij jouw persoonsgegevens in onze administratie corrigeren, bijwerken of verwijderen
- je misbruik van jouw persoonsgegevens wilt melden

Het hoofdkantoor van VebaBox Cool Solutions zal je verzoek in acht nemen en uiterlijk binnen twee weken hierop reageren.

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookie instellingen

De website van VebaBox maakt gebruik van cookies om anonieme statistieken bij te houden en de website te verbeteren. Als je gebruik wilt maken van een goedwerkende website, klik dan op accepteren. Wil je niet alle cookies accepteren? Dan kan je dit aanpassen bij instellingen.

Cookies accepteren Instellingen aanpassen