5 sterren gebaseerd op 124 reviews

VebaBox

Service en onderhoud

Bij VebaBox begrijpen we dat het waarborgen van de efficiëntie en betrouwbaarheid van jouw VebaBox van essentieel belang is voor het succes van jouw bedrijf. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan hoogwaardige service- en onderhoudsdiensten die zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat jouw VebaBox vries- en koelunit altijd in topconditie blijft, waar en wanneer je het nodig hebt

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze uitgebreide service- en onderhoudsoplossingen, en ontdek hoe we uw koeluitrusting kunnen optimaliseren voor maximale efficiëntie en gemoedsrust.

Geïnteresseerd in een VebaBox?

Configureer je VebaBox!

VebaBox

Service

Merk je een storing op? Geen zorgen. Bij VebaBox draait alles om gebruiksgemak, dankzij ons innovatieve modulaire concept.  Met onze oplossing kun je de koelunit in een handomdraai vervangen – slechts binnen vijf minuten. Zo kun je snel weer jouw vries- of koeltransport hervatten, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van je producten. Tegelijkertijd zorgen wij voor de reparatie van de betreffende vries- of koelunit, zodat je bedrijfsactiviteiten ongehinderd kunnen doorgaan.

Meld ons het probleem en/of de foutmelding

Voor het melden van storingen kun je ons bereiken via twee kanalen: telefonisch via +31 (0)413 782 145 of per e-mail service@vebabox.com.
Zorg ervoor dat je het serienummer bij de hand hebt, deze staat op de grijze sticker op de VebaBox, zie de bijgevoegde foto. Dit serienummer is essentieel bij het aanmelden van de storing.
Geef een duidelijke omschrijving van het probleem en/of de foutmelding, en voeg indien mogelijk fotomateriaal toe om ons te helpen het probleem snel en efficiënt op te lossen.

Lange levensduur

Onderhoud

Jouw VebaBox in topconditie! Keep it cool!

Een langere levensduur van jouw VebaBox én kans op minder storingen door jaarlijks onderhoud.

Voor alle elektrische apparaten geldt: laat deze regelmatig onderhouden voor een veilige werking en optimale prestatie. Met regelmatig onderhoud verklein je de kans op storingen en verleng je de levensduur van jouw VebaBox. Ook geniet je van een hoge uptime en voorkom je hoge reparatiekosten. En dat merk je in je portemonnee!

Wij adviseren altijd om minimaal één keer per jaar onderhoud uit te voeren.

Alle voordelen van onderhoud aan jouw VebaBox:

  • Langere levensduur; Hierdoor stel je de aanschaf van een nieuwe VebaBox uit.
  • Minder kans op storingen; Kleine problemen worden opgelost. Zo voorkom je dat jouw VebaBox op een ongunstig moment uitvalt.
  • Minder kans op hoge reparatiekosten; Onderdelen aan jouw VebaBox gaan langer mee bij goed onderhoud.
  • Zorgt voor optimale kwaliteitsgarantie van jouw geconditioneerde producten.
VebaBox

Periodiek onderhoud

Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw VebaBox te onderhouden. Zo kun je er voor kiezen om een service- en onderhoudsabonnement af te sluiten of om een eenmalige onderhouds- of inspectiebeurt uit te laten voeren. Wij vinden het belangrijk dat alle VebaBoxen goed onderhouden worden. Daarom bieden wij verschillende service- en onderhoudsabonnementen aan. Hieronder zie je meteen welke onderhoudsabonnementen wij aanbieden en het beste bij jouw sitiuatie past.

Zie hieronder de abonnementskeuzes inclusief de bijbehorende tarieven.

Onderhoudsabonnement

Kies het onderhoudsabonnement dat bij jou past

 

Basic

Standaard onderhoud voor uw VebaBox!

€ 9.95

p/mnd

Onze VebaBox expert begint met het controleren van de werking van jouw VebaBox. Hij kijkt onder andere naar de prestaties van je VebaBox op basis van de functionele test. Vervolgens controleert hij zorgvuldig het airframe, de koelunit en de voeding. Vervolgens wordt de koelunit gereinigd en waar nodig de rubbers ingevet. De voorrijkosten zijn inbegrepen.

Inclusief

Functionele test

Het frame, de koelunit en de voeding controleren

Klein materiaal

Koelunit reinigen

Rubber invetten

Plus

Uitgebreid onderhoud + kalibratiecertificaat

€ 14.95

p/mnd

Onze VebaBox expert begint met het controleren van de werking van uw VebaBox. Hij kijkt onder andere naar de prestaties van uw VebaBox op basis van de functionele test. Vervolgens controleert hij zorgvuldig het airframe, de koelunit en de voeding. Vervolgens wordt de koelunit gereinigd en waar nodig de rubbers ingevet. Ook wordt de VebaBox gekalibreerd, waarna je een kalibratiecertificaat ontvangt om aan te tonen dat je VebaBox binnen de gestelde specificaties valt.

Alles van Basic +

Inclusief arbeidskosten

Kalibreren + certificaat

All-inclusive

Hét meest complete onderhoudsabonnement.

€ 40.95

p/mnd

Met dit abonnement word je geheel ontzorgt! Jij ontvangt een vervangende koelunit, waardoor wij jou een hoge uptime kunnen garanderen. De servicemonteur controleert uitgebreid de werking van jouw VebaBox en kijkt hierbij onder andere naar de prestaties aan de hand van een functionele test. Daarna zal hij zorgvuldig het casco, de koelunit en de voeding nalopen. De koelunit wordt schoongemaakt en de rubbers, waar nodig, ingevet. Alle onderdelen worden gratis vervangen. Uiteraard wordt de VebaBox gekalibreerd, waarna je een kalibratiecertificaat ontvangt om te kunnen aantonen dat jouw VebaBox binnen de gestelde specificaties valt.

Inclusief alles van Plus+

Alle onderdelen gratis

Assistentie binnen 24 uur, behalve in het weekend

Vervangende koeleenheid in geval van storing

Heb je geen onderhoudscontract?

Eenmalig onderhoud

Uitgebreid onderhoud +calibratie certificaaticate

€ 249

Eenmalig

Bij ons is het ook mogelijk om voor een eenmalige onderhoudsbeurt te kiezen. Je kunt zelf een geschikt moment kiezen en onze monteur komt dan eenmalig bij jou langs om jouw VebaBox te controleren en te onderhouden.

Inclusief

Functionele test

Het frame, de koelunit en de voeding controleren

Inclusief arbeidskosten

Kalibreren + certificaat

Klein materiaal

Koelunit reinigen

Rubber invetten

Storing of vraag

Vul het formulier in

Snelle service

Onze servicelocaties

Heb je hulp nodig bij een oplossing of heb je service nodig? Bel ons op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Dan bekijken we welke oplossing je nodig hebt. Tevens kunnen wij zien of er plek is op de dichtstbijzijnde servicelocatie of wij sturen een servicemonteur langs. Uiteraard kun je ook meteen besluiten om toch een onderhoudsabonnement af te sluiten.

Service op de Waddeneilanden In Nederland kunnen wij service verlenen op het vaste land, niet op de Waddeneilanden.